Aktuellt

Nu är TR Auktion live!

27 mars 2024

TR Auktion ska få fler att uppleva spänningen med att äga häst. Vi ska bli en nordisk plattform.

Foto: TR BILD

TR Auktion är en del av TR Media. Vår vision är att få fler att älska trav och TR Auktion ska få fler att uppleva spänningen med att äga häst. Vi ska bli en nordisk plattform. Till en början erbjuder vi svenska företag att sälja, och företag eller privatpersoner i Norge, Finland och Danmark kan köpa via plattformen. Vi har stor erfarenhet av auktioner då vi tillsammans med Menhammar Stuteri skapat auktionsplattformen MenhammarOnlineSales. En plattform  som förändrade det digitala hästauktionslandskapet.

Med TR Medias stora räckvidd på över en halv miljon travintresserade per månad kan vi locka många köpare och på så sätt få många nöjda säljare. Vi vill vara med och bidra till en levande travsport, i dag och i framtiden. Därför går fem procent av TR Auktions provisionsintäkter till organisationer inom travet som gör gott.

Har du frågor eller vill anmäla en häst till auktionerna, kontakta gärna någon av oss som arbetar med TR Auktion helst via mail, men även telefon funkar. Vi svarar alltid så fort vi kan.

support@trauktion.se

Kundtjänst & support (vardagar kl 13-15 och under auktionsdagar)
Alice Engström 0720-77 02 64

Försäljning
Johan Lindberg 0703-973 500
Robin Hamre +47-414 75 400

Länk till TR Auktion
https://www.trauktion.se/