Foto: TR BILD

TR Studio

Låt oss skapa engagerande innehåll tillsammans!

TR Studio erbjuder dig en helhetslösning för att på bästa sätt visualisera ditt innehåll. Vi har många års erfarenhet av foto, filmproduktion, livesändningar och tar gärna fram innovativa lösningar för att lyfta dig och ditt företag till nästa nivå.

Flexibla lösningar - för att möta dina behov.

Varje projekt är sitt eget och för oss är det viktigt att alltid ge dig det lilla extra. Hos oss finns det möjligheter både för dig som ska beställa din första produktion eller dig som har ett större projekt för oss att ta oss an. Vi har över 100 år i branschen och om det är något vi lärt oss är det att möjligheterna är oändliga och med vår green-screen studio är det endast fantasin som sätter gränserna. 
 

Bild: TR BILD.

Foto & Film - Med bild når ni fram snabbare! ​
​De flesta av oss är visuella i vårt sätt att ta emot information. Därför har bilden en kraftfull inverkan på hur vi tar emot information och engagerar oss.
Videoproduktion är ett kraftfullt verktyg för att kommunicera med er målgrupp och en av de snabbast växande marknadsföringsområdena. Vi hjälper er gärna med videoproduktioner till t ex varumärkesfilmer, casefilmer och produktfilmer. 
Professionella stillbilder är också en viktig faktor för att nå ut till just er målgrupp. Verksamhetsbilder, porträttbilder, kampanjbilder eller produktbilder?
Oavsett vilket ni väljer är vi till för att hjälpa er!

Livesändningar - Välkommen till en värld av möjligheter! 
När det gäller att skapa minnesvärda event finns det inget enkelt svar. Fysiska möten har alltid haft sin charm, men digitala event har öppnat upp en helt ny dimension av kreativitet och interaktion. Digitala event är flexibla och når en global publik.
Och sen har vi hybridevent som kombinerar det bästa av båda världarna! Era deltagare kan vara på plats eller ansluta från sina hem eller kontor.

Trycksaker - Nå en specifik målgrupp!
Vi skräddarsyr trycksaker med våra erfarna skribenter, fotografer och redigerare efter era önskemål. Oavsett om det är broschyrer, häften eller programblad, hjälper vi er med att anpassa trycksaken till er specifika målgrupp.