Foto: THOMAS BLOMQVIST / TR BILD

Aktuellt

Foto: TR BILD

Travronden - Så lyckades vi öka de digitala prenumerationsintäkterna

Läs mer
Foto: TR BILD

TR Event är eventbyrån med fokus på travsporten - så jobbar vi med STL Sommartrav.

Vi är stolta sponsorer av STL Sommartrav och även eventpartner till Svensk Travsport. Startskottet var sommaren 2023 som resulterade i succé - under andra upplagan 2024 tar vi med oss lärdomar och entusiasm in i sommaren för att få ännu fler att upptäcka travet och besöka våra arenor!

Läs mer
Foto: TR BILD

Vi ger tillbaka - Travrondens engagemang i Olle Goops Minnesfond, ett självklart initiativ.

”Det känns fint att tillsammans sträva efter det som var viktigt för min pappa, att göra travsporten tillgänglig för alla.” - Björn Goop

Läs mer
Foto: TR BILD

En strålande period att synas på Travronden!

Läs mer
Foto: TR BILD

Så fick trauktion.se över 15.000 besökare redan andra veckan efter lansering!

TR Media lanserade den nya satsningen TR Auktion under april månad i år, en satsning som planerats för och utvecklats under de senaste 12 månaderna efter att man sett ett hål i marknaden och potential för att driva fler människor mot att äga häst.

Läs mer
Foto: TR BILD

Nu är TR Auktion live!

TR Auktion ska få fler att uppleva spänningen med att äga häst. Vi ska bli en nordisk plattform.

Läs mer

NYHET: Bygg Jokersystem tillsammans!

Funktionen som MÅNGA har efterfrågat är äntligen här - nu erbjuder Jokersystemet möjligheten att bygga ditt system tillsammans med din vänner från grunden!

Läs mer

TR Studio och Menhammar Stuteri producerar välgörenhetsauktion på uppdrag av ATG

ATG firar 50 år senare i år. Som en del i firandet arrangeras en konstutställning och välgörenhetsauktion i samband med Gothenburg Horse Show i Scandinavium.

Läs mer
Foto: TR BILD

TR Auktion lanseras 2024

Vi vill få fler att uppleva spänningen med att äga häst. Under 2024 lanseras Sveriges nya digitala marknadsplats för hästauktioner. TR Auktion vill vara med och bidra till en levande travsport, idag och i framtiden. Därför kommer en del av intäkterna att gå till organisationer inom travet som gör gott.

Läs mer
Foto: TR BILD

Travronden lanserar ny app

Missa inget viktigt. Med Travrondens nya app håller du dig alltid uppdaterad med det senaste och största som har hänt i travvärlden. Du väljer själv vad du vill ta del av.

Läs mer
Foto: THOMAS BLOMQVIST/TR BILD

Travrondens Vinternummer är här!

I dag kommer Travrondens Vinternummer i brevlådor och på nätet. Årets upplaga är på 324 sidor och innehåller bland annat:

Läs mer

Johan Sjöstrand rekryteras till Travronden

Han gjorde sig känd som landslagsmålvakt i handboll men har även fått stora rubriker inom travet. Numera kan kan kalla sig hästägare, uppfödare och tipsexpert. Travronden Spel presenterar stolt sitt senaste nyförvärv: Johan Sjöstrand – mannen bakom storvinsterna.

Läs mer