Foto: THOMAS BLOMQVIST / TR BILD

Aktuellt

Foto: TR BILD

TR Auktion lanseras 2024

Vi vill få fler att uppleva spänningen med att äga häst. Under 2024 lanseras Sveriges nya digitala marknadsplats för hästauktioner. TR Auktion vill vara med och bidra till en levande travsport, idag och i framtiden. Därför kommer en del av intäkterna att gå till organisationer inom travet som gör gott.

Läs mer
Foto: TR BILD

Travronden lanserar ny app

Missa inget viktigt. Med Travrondens nya app håller du dig alltid uppdaterad med det senaste och största som har hänt i travvärlden. Du väljer själv vad du vill ta del av.

Läs mer
Foto: THOMAS BLOMQVIST/TR BILD

Travrondens Vinternummer är här!

I dag kommer Travrondens Vinternummer i brevlådor och på nätet. Årets upplaga är på 324 sidor och innehåller bland annat:

Läs mer

Johan Sjöstrand rekryteras till Travronden

Han gjorde sig känd som landslagsmålvakt i handboll men har även fått stora rubriker inom travet. Numera kan kan kalla sig hästägare, uppfödare och tipsexpert. Travronden Spel presenterar stolt sitt senaste nyförvärv: Johan Sjöstrand – mannen bakom storvinsterna.

Läs mer
Foto: TR BILD

TR Media startar eventverksamhet

TR Media har fått i uppdrag av Svensk Travsport att hjälpa till att producera sommarens stora publiksatsning STL Sommar. TR Media startar därmed ett nytt affärsområde TR Event och anlitar Jan-Olof Molin som projektledare.

Läs mer
Foto: TR BILD

TR Studio producerar Djurgården IFs digitala medlemsmöte

I december fick TR Studio i uppdrag att producera Djurgården IFs digitala medlemsmöte. Den 14 december 18-20 livesändes mötet DIF Play från studion vid Bromma Blocks där DIF Fotboll svarade på frågor och informerade om utvalda delar av verksamheten. Se sändningen här

Läs mer
Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD

Travronden blir huvudpartner till travsportens största och häftigaste liga!

Travronden blir ny huvudpartner till Svenska Travligan (STL). Samarbetet inleds omgående. – Vi är väldigt glada över att kunna utöka vårt samarbete och jobba tillsammans för att fortsätta att göra travsporten större, säger Maria Croon vd Svensk Travsport.

Läs mer
Foto: TR BILD

Travronden nominerade till pris på tidskriftsgalan

Ingen tidskriftsgala utan Travronden. Nu är fjolårets tidskrift i Sverige nominerad till Årets grepp för satsningen ”På dina villkor” och TR Hub. – Vi är otroligt glada och stolta över att vårt arbete för att ligga i framkant fortsätter att väcka uppmärksamhet, säger Joakim Svensson, chefredaktör på Travronden.

Läs mer
Foto: TR BILD

Travronden ökar räckvidden

I senaste Orvestomätningen från Kantar Sifo ökar Travronden räckvidden med över 25 procent.

Läs mer
Foto: TR Bild

Nytt uppdrag för AjaBajaCancer

Här är TR Studios senaste externa tv produktionsuppdrag. En serie avsnitt för AjaBajaCancer

Läs mer