Aktuellt

TR Event är eventbyrån med fokus på travsporten - så jobbar vi med STL Sommartrav.

17 juni 2024

Vi är stolta sponsorer av STL Sommartrav och även eventpartner till Svensk Travsport. Startskottet var sommaren 2023 som resulterade i succé - under andra upplagan 2024 tar vi med oss lärdomar och entusiasm in i sommaren för att få ännu fler att upptäcka travet och besöka våra arenor!

Foto: TR BILD

STL Sommartrav är en storsatsning från Svensk Travsport där 22 banor erbjuder hela 26 STL-tävlingsdagar från 1 juni till 14 augusti. Projektledare på TR Media är Jan-Olof Molin som även medverkade under förra årets succé och ser fram emot årets alla tävlingsdagar.

Känsla på dom första stoppen har varit bra. Den positiva känslan från fjolåret består och det är riktigt trevligt och gemytligt på publikplats. Nytt för i år är att vi tillsammans genomför en lokal fysisk aktivering dagen före tävlingsdag, med synlighet och intresseskapande i fokus.

Jan-Olof Molin, Projektledare TR Media

fakta

TR Medias roll är att på uppdrag av Svensk Travsport driva Sommartravet. Vi bidrar med kompetens, personal och logistikplanering. Under fjolåret användes externa parter, men har inför 2024 års turné tagit över logistik och bemanning av hela projektet.

Bild: TR BILD.