Aktuellt

Travronden lanserar ny app

21 december 2023

Missa inget viktigt. Med Travrondens nya app håller du dig alltid uppdaterad med det senaste och största som har hänt i travvärlden. Du väljer själv vad du vill ta del av.

Foto: TR BILD

Travronden är den ledande nyhetskällan om travsport i Sverige. 

Nu blir det ännu enklare och smidigare för prenumeranter att ta del av de senaste nyheterna, de största händelserna och alla tävlingar.

Via Travrondens ny app får du allt du behöver på ett och samma ställe.

– Du får en heltäckande rapportering om travsporten. Vår bevakning sträcker sig över alla ämnen, stora som små, över hela Sverige, under veckans alla vaknar timmar. Ingenstans får du veta mer snabbare än via oss, säger Joakim Svensson, chefredaktör för Travronden.

Travrondens app finns tillgänglig för de två största mobila plattformarna, Appstore och Google Play. Allt som krävs är att du klickar på länkarna i artikeln och laddar ned apparna.

– Vi kan kalla det en tidig julklapp för travälskare. I appen finns det mesta av det vi gör, men mer kommer i takt med att vi utvecklar appen och tillgängliggör mer av vår journalistik, säger Joakim Svensson.

Ladda ned Travrondens app för Google Play (Android) här.

Ladda ned Travrondens app för Appstore (Iphone) här.

Travronden har en stark utveckling mobilt. För nästan varje vecka som går slås nya rekord i antalet besökare och sedan förra året har antalet unika besökare per vecka mer än dubblerats.

Trenden är stadigt på väg uppåt.

– Apparna är efterfrågade. Framförallt av våra yngre prenumeranter. Över tid ska vi tillföra bättre funktionalitet. Det blir pushnotiser och möjlighet att bevaka såväl ämnen som hästar och skribenter, säger Joakim Svensson och forsätter:

– Jag rekommenderar alla travintresserade som prenumererar på oss att ladda ned appen. Över tid kommer det bara att bli bättre och bättre.

• Kan man ta del av spelinformation också?

– Det är ett kommande projekt. Vi har valt att prioritera sporten, som ligger oss på Travronden varmt om hjärtat, först. Den uppmärksamheten tycker vi att den förtjänar, men under året ska vi komma med roliga nyheter kring Travronden Spel också.

Travrondens app är för prenumeranter.